Få vores nyheder på mail

Sankt Hans aften med vikingerne på Trelleborg

Pressemeddelelse   •   Jun 20, 2017 13:46 CEST

DownFall spiller Sankt Hans aften på Trelleborg

Fejr midsommeren med vikingerne på Harald Blåtands Borg, Trelleborg den 23. juni fra kl 17.30.

Traditionen tro fejrer Trelleborg midsommeren med festlige vikingeaktiviteter, underholdning og stort Sankt Hans bål for hele familien. I år holdes båltalen af Jens Jørgensen fra Kultur, Fritid og Turismeudvalget i Slagelse Kommune.

kl. 17.30 tænder vi op i ildstederne i vikingelandsbyen Slagløse. Her kan du grille og nyde din medbragte mad. Vikingerne fortæller om deres spændende tid i Danmarkshistorien for 1000 år siden. Du kan skyde med langbuen, støbe din egen lille nøgle eller smykke, lave vikingemad over bål og prøve sjove vikingelege.

På eventyr med vikingen Vester
Som noget helt nyt kan du komme på oplevelsesjagt med vikingen Vester. Jagten er både for børn og voksne og en del af en større skattejagt i Vestsjælland. Sammen med Vester og udstyret med et skattekort skal du undersøge Trelleborg og finde Vesters fejl.

Trelleborg, Sorø Kunstmuseum og Kalundborg Museum er med i projektet, der er et udviklingsprojekt for destinationen Sjællands Vestkyst. Projektet er sat i søen i et samarbejde mellem Dansk Kyst & Natur Turisme (DKNT), VisitVestsjælland (VVS) og de tre deltagende museer.

Vikingerne tænder Sankt Hans bålet
kl. 20.50 holder Jens Jørgensen fra Kultur, Fritid og Turismeudvalget i Slagelse Kommune tale. Bagefter tænder vikingerne Sankt Hans bålet, og vi synger midsommervisen.

Rock koncert
Kl. 21.30 går det løs med rock på borgen, og der er koncert med DownFall i Langhuset eller cafeen. Det afhænger af vejret.

Koncerten med DownFall er arrangeret i samarbejde med Slagelse Musikhus.

Kort om Down Falls
DownFalls musik er en spændende blanding af rock og powermetal med stemningsfulde elementer fra gammel, nordisk folkemusik. Downfall blev stiftet i 2015 og består af: Oliver Svensson (vokal), Magnus Koudahl (guitar), Kim Nielsen (guitar), Kristoffer Koudahl (bass) og Emil Frøsig (trommer). Bandet har udgivet albummet ”A Place in Existence” (2015).

Der er gratis adgang. Medbring selv din mad til grillen. Aktivitetsmønter kan købes i receptionen

For yderligere oplysninger kontakt:

Anne-Christine Larsen
Overinspektør og leder af Trelleborg

T: 41 20 63 90
email: acl@natmus.dk

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum - og vi er mange museer i ét. 
Hvert år besøger over en million mennesker et af Nationalmuseets museer i hele landet.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar