Få vores nyheder på mail

Rolling Stones Project-koncerter flyttes til Nationalmuseet

Pressemeddelelse   •   Okt 04, 2017 11:48 CEST

Pressemeddelelse: Niels Lan Doky International Jazz Collective og Nationalmuseet

The Rolling Stones Project med bl.a. medlemmer fra det ikoniske rockband spiller tre intime koncerter i Nationalmuseets Festsal.

Nationalmuseets Festsal bliver rammen om de tre kommende koncerter med The Rolling Stones Project d. 4., 5. og 6. oktober. Koncerterne var ellers planlagt til at skulle gennemføres på jazzklubben ”Niels Lan Doky International Jazz Collective” på Hotel Danmark i Vester Voldgade i København, men på grund af den store interesse for intimkoncerterne, har arrangøren – Niels Lan Doky International Jazz Collective og jazzklubben på Hotel Danmark – valgt at flytte koncerterne rundt om hjørnet til Nationalmuseet.

Det har været overvældende at opleve den store store interesse for de tre udsolgte koncerter med The Rolling Stones Project under ledelse af Rolling Stones’ tenorsaxofonist igennem de sidste 15 år, amerikaneren Tim Ries. I Nationalmuseets Festsal er det muligt at imødekomme interessen og samtidig bevare den intime stemning og skabe en ekstraordinær koncertoplevelse,” siger Niels Lan Doky.

Jazzklubben ’Niels Lan Doky International Jazz Collective’ holder til på Hotel Danmark, Vester Voldgade 89, et hotel som er ejet og drevet af boutique hotelkæden Brøchner Hotels. Her spilles jazzkoncerter med internationale kunstnere 6 dage om ugen – kurateret af Niels Lan Doky. Og her var det også oprindeligt planen, at The Rolling Stones Project-koncerterne skulle afholdes.

”Nationalmuseet fungerer også som større pop-up venue for flere af vores andre koncerter, og derfor er det helt oplagt at flytte ugens koncerter lige rundt om hjørnet fra Hotel Danmark for at imødekomme den store interesse. Vi er sammen med Niels Lan Doky utroligt glade for at kunne arbejde sammen vores nabo Nationalmuseet omkring disse koncerter”, siger Tanja Ibsen Nørskov, Salg- & Marketing Direktør hos Brøchner Hotels.

Rullesten og runesten
Nationalmuseet fungerer som jazzklubben på Hotel Danmarks faste pop-up spillested, og her er direktør Rane Willerslev begejstret for at byde The Rolling Stones Project-koncerterne velkommen:

Rolling Stones og deres sange er ikoner i musikhistorien, og vi er ret stolte af at lægge lokaler til denne intimkoncert. Vi er sikre på, at rullesten og runesten klæder hinanden,” siger Rane Willerslev.

Alle tre koncerter er fortsat helt udsolgt, og der vil ikke blive sat flere billetter til salg. Billetindehavere vil modtage opdaterede billetter pr. e-mail og skal altså i stedet møde op til koncert på Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 København K. Alle koncerterne starter klokken 22:30, og dørene åbner 30 minutter før. Læs mere om koncerterne her: http://www.nielslandoky.com/project/the-rolling-stones-project/

Kort om The Rolling Stones Project
Foruden frontfigurerne Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Woods består Rolling Stones også af nogle af verdens mest prominente jazzmusikere, eksempelvis bandets bassist gennem de sidste 20 år, Darryl Jones, som før Stones spillede med Miles Davis. Og Tim Ries, der er én af New York-jazzscenens førende tenorsaxofonister og som sideløbende er Stones-medlem på nu 15. år i træk. Rolling Stones er i Danmark som del af turnéen "Stones - No Filter". I den forbindelse har flere af bandets medlemmer valgt at slutte sig til arrangementet 'The Rolling Stones Project', som Tim Ries står bag, og som består af hans jazz-arrangementer af rockbandets sange. Hvilke af bandets medlemmer, der møder op de tre aftener, bliver en overraskelse. På tidligere 'The Rolling Stones Project' pop-up intim koncerter er prominente lokale musikere også blevet inviteret til at medvirke. Det forventes også at ske i København, omend der heller ikke foreligger informationer herom i skrivende stund. Men som det fremgår på YouTube har tidligere koncerter med 'The Rolling Stones Project' i andre byer i verden vakt stor begejstring, og besætningen har været meget forskellig fra gang til gang

For yderligere information, kontakt:

Niels Lan Doky International Jazz Collective: nldinternationaljazzcollective@gmail.com

Nationalmuseet: Presserådgiver Jacob Frische, Jacob.Frische@natmus.dk, mobil 41 20 60 18

Brøchner Hotels/Hotel Danmark: Salg & Marketing Direktør Tanja Ibsen Nørskov, tan@brochner-hotels.dk, mobil 61 30 42 43

Kommende jazzkoncerter på Nationalmuseet
Niels Lan Doky International Jazz Collective og jazzklubben på Hotel Danmarks næste programsatte projekt på Nationalmuseet er "Debbie Sledge sings Nina Simone", hvor den amerikanske sangerinde fra Sister Sledge (gruppen med sangen "We Are Family") giver fem koncerter i weekenden 10., 11. og 12. november, hvor hun vil fortolke Nina Simones sange. Læs mere herom på nielslandoky.com


Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy