Få vores nyheder på mail

​Ramasjangs Rullinger kommer på Nationalmuseet

Pressemeddelelse   •   Jan 31, 2018 08:00 CET

Ramasjangs Rullinger indtager Nationalmuseet foto: Benjamin Hesselholdt

Tusinder af toiletrulle-rockstjerner udstilles på Nationalmuseet fra 11. februar til 2. april 2018. I vinterferien i uge 7 og 8 kan børn lave Rullinger fra danmarkshistorien i museets Rullinge-værksted

Ramasjangs Mini MGP stjerner får deres helt eget univers på Nationalmuseet. De tusind artister hænger i loftet, gynger i kugler og gør sig til i deres egen udstilling i et inferno af stjernestøv, glimmer og pailletter. Se om din Rulling er med, når de små superstjerner rykker ind på Nationalmuseet fra 11. februar til 2. april.

”2018 bliver børnenes år på Nationalmuseet. Rullingernes indtog på museet er det første skridt. I løbet af året lancerer vi et omfattende aktivitetsprogram, hvor vi rusker op i forestillingen om, hvad et museum er, og vi giver børnene adgang til Nationalmuseets og historiens hemmelige universer. Sammen med børnene vil vi lege med historien”, siger formidlingschef Anni Mogensen

Lav din egen historiske-Rulling
Nationalmuseet opfordrer børn, deres forældre og bedsteforældre til at tage en håndfuld toiletruller med ind på museet. I Rullinge-værkstedet kan de forvandle en hensunken toiletrulle til Christian 4., Caroline Mathilde, en lureblæser fra Bronzealderen, Egtvedpigen, en viking eller en rockstjerne.
Tid og sted: Nationalmuseet 11. til 25. februar kl. 12-15.
Bemærk! Museet er lukket mandag 19. februar.

Mød Danmarks største Rulling
Kæmperullingen går rundt i udstillingen og giver high-fives og krammere til børn.

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum. Her er genstande fra hele verden. Nationalmuseet favner 20.000 års historie. Se den berømte Solvogn og Egtvedpigen. Tag på en rejse til det gamle Egypten og se mumier eller besøg samlinger fra Nordamerika, Syd- og Mellemamerika, Afrika, Asien, Oceanien og Arktis.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nationalmuseet.mynewsdesk.com/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.