Få vores nyheder på mail

Påskekoncert på Kronborg

Pressemeddelelse   •   Mar 21, 2018 13:29 CET

Det internationalt anerkendte danske ensemble Musica Ficta, med Bo Holten i spidsen, gæster Kronborg Slotskirke påskelørdag med påskemusik af Orlandus Lassus. Foto: Per Morten Abrahamsen

Oplev vokalmusik fra en af renæssancens største komponister med Musica Ficta og Bo Holten på Kronborg Slot 31. marts

Det internationalt anerkendte danske ensemble Musica Ficta, med Bo Holten i spidsen, gæster Kronborg Slotskirke påskelørdag med påskemusik af Orlandus Lassus.

Den flamske renæssancekomponist, Orlandus Lassus (1532-1594) er en overset skikkelse blandt de mere kendte komponister fra 1500-tallet. Lassus komponerede musik til alle påskedagene, og nu opføres musikken til påskelørdag i helt unikke rammer i Kronborg Slotskirke. Komponist og dirigent Bo Holten udtaler:

”Det er påskens budskab udmalet af senrenæssancens største og mest farverige komponist. Musikken indfanger både den voldsomme langfredag og påskedags trøst.”

Få en unik musikalsk oplevelse i påsken, når Musica Ficta indtager den historiske Slotskirke på Kronborg. Musica Ficta er et professionelt dansk vokalensemble og et af verdens fremmeste inden for opførelsen af den tidlige europæiske vokalmusik. Kronborg Slot er et af Danmarks smukkeste renæssanceslotte, opført af Frederik 2. i slutningen af 1500-tallet.

Påskekoncert med Musica Ficta og Bo Holten på Kronborg Slot:

Påskelørdag den 31. marts 2018, kl. 14.30 – ca. 15.45

Billetter: 140 kr. inklusiv adgang til slottet

Bemærk: Da slottet lukker kl. 16 anbefales det, at man besøger slottet før koncerten

For yderligere information:

Kronborg Slot: kronborg@natmus.dk // +45 49213078

Musica Ficta: musica@ficta.dk // +45 30913567


Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy