Få vores nyheder på mail

Elektronisk musik på Harald Blåtands vikingeborg

Pressemeddelelse   •   Apr 07, 2017 10:40 CEST

Kulturcyklen præsenterer ’LYDskjul #4: genLYD på Borgen’. Oplev vikingetiden give genlyd på Trelleborg gennem elektronisk musik og lydinstallationer. Det sker 12. april fra kl. 16-20.

’LYDskjul #4: genLYD på Borgen’ er audiowalk, koncert og lydinstallationer, hvor gæsterne oplever vikingetiden igennem et lydtæppe af kampråb, knitrende ild fra bålet, hammerslag og musik.

Lyt til vikingernes hverdag på Trelleborg
Med en smartphone med GPS kan man gå på opdagelse på Harald Blåtands Trelleborg. Alt efter hvor du befinder dig, udfolder små lydbidder sig på området. F.eks. kan du høre hammerslag fra smedjen i vikingelandsbyen, kampråb ved borgens ringmur og musikalske fortolkninger af vikingetidens lyde og musikinstrumenter.

Elektronisk musik af Nikki Dieu og Nicolaj Valsted
Ved lydstationen ’lyd&mag’ kan du slænge dig i fatboys og vikingeskind i langhuset og lytte til Nikki Dieu og Nicolaj Valsted. De to lokale lydproducenter fortolker vikingetiden ind deres egen musik.

Lav din egen lyd
Ved ’Gi’ LYD’ kan du få lov til selv at lege med lyd. Kulturcyklen sørger for, at en lydsamplestation står klar på Trelleborg, så alle kan prøve kræfter med lydproduktion og redigering.

Lyt og vind
Som gæst kan du deltage i en konkurrence, hvor du skal gætte 13 forskellige lyde. Vinderne går hjem med en flot præmie.

Lad roen sænke sig
I ’Stilhedslogen’, kan du lytte til noget så sjældent som stilhed. Måske bliver du ført tilbage til en tid uden maskinstøj og trafik.

Det hele løber af stablen onsdag d. 12. april fra kl. 16-20 på Vikingeborgen Trelleborg.

Indgang, lidt snacks og varm saft er GRATIS, og der vil være mulighed for at købe autentisk vikingemad til 20 kr. Så husk lidt kontanter.

Arrangører: Trelleborg, Kulturcyklen og Slagelse Musikhus

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum - og vi er mange museer i ét. 
Hvert år besøger over en million mennesker et af Nationalmuseets museer i hele landet.

Vedhæftede filer

PDF-dokument Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar